Először csoportos hangtál foglalkozásra jártak a lányaim Gertihez. A kicsi az oviban, a nagyobbik alsós korában. Már akkor is imádták, de mikor lehetőségünk nyílt egyéni hangtálazásra, annyira odavoltak érte, hogy vitatkoztak, ki mehet a következő alkalomra. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hatása van a gyerekekre, mint pl. a nagyobbik rendszeresen mélyen elaludt a kezelések alatt, teljesen kikapcsolt, kipihente magát. A kisebbik a tikkeléssel is járt hangtálra, jó hatással volt a szorongások oldására. Gerti nyugodt, kedves természete alapból is jót tesz a gyerekeknek, hangtálakkal együtt meg pláne. Most már rajtam a sor, én is szeretném kipróbálni!”

/Kriszta/


Gerti néni nagyon türelmes és kedves. Élményteli hangokat hallgattam közben. A stressz, ami bennem volt, a végére lement.

/Zoé 6 éves/


Hangtálon ki tudtam kapcsolni és el tudtam engedni magamat. Elszállt belőlem az összes feszültség és nagyokat aludtam közben.

/Bálint 10 éves/


Zara óvodás évei alatt rendszeresen járt hangterápiára, amitől látványosan összeszedettebb és kiegyensúlyozottabb lett. A nehezebb időszakokban is hatalmas lelki támogatást nyújtottak neki a hangtál kezelések. Azóta is bánom, hogy én nem mentem el Gertihez azokban a szomorú hónapokban! Biztos vagyok benne, hogy könnyebben viseltem volna azt a rémes időszakot. Zara sosem hagyta ki a hangfürdőket, az egész hétből az volt a kedvence! Így mesélt róla: "Hangtálon úgy éreztem,hogy kimegy belőlem minden feszültség. Nagyon jó volt ott feküdni, nyugodt volt, békés és kényelmes. Utána mintha könnyebbé váltam volna. De jó lenne újra elmenni!"

/Villő/


A hangtálas kezelés olyan a testnek és a léleknek, mint egy sivatagi úton az oázis. Felfrissít, kitisztít és feltölt az út folytatásához. Csak ajánlani tudom minden életutazónak!

/Ákos/


A fiam Asperger szindrómás és bár remek fejlesztők segítenek minket és többségi iskolába jár, a neurotipikus világ megértése és az ahhoz való alkalmazkodás extra energiát igényel tőle, fárasztja és feszültté teszi. 6 éves volt, amikor "Gerti néninél" megismerte a hangfürdőt. Már a csoportos foglalkozás is segítséget jelentett, de nagyon hamar igényelte, hogy csak egyedül mehessen és ilyenkor tudott igazán ellazulni, elengedni a stresszt, feltöltődni nyugalommal. Hamar a fejlesztése fontos részévé vált, mindig nagyon várjuk a „Gerti nénis” hangmasszázst.

/Rita/


Eszti egy nagyon szorongó kislány, akinél a szorongás tikkel párosul. Gerti javaslatára próbáltuk ki a hangfürdőt, ami nagyon pozitívan hatott Esztire. A hangfürdőzések után érzékelhetően felszabadult volt, rengeteget beszélt és énekelt. Elvarázsolták a különböző hangok, mindig csodálattal beszélt róluk és a tikkek láthatóan enyhültek. Anyaként én is kipróbáltam a hangmasszázst, hogy tudjam a kislányomnak miben van része, de álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen feszültségek felszabadítására képesek ezek a csodálatos hangtálak. Mindenkinek ki kellene próbálnia az egyéni kezelést!”

/Petra/


Grétihez hangtálazni menni nekem egyet jelent azzal, hogy jót szeretnék a lelkemnek, és meghallgatni a jelzéseim, hogy melyik részem milyen állapotban van, minek kell gyógyulni bennem. A hangtálazás tehát figyelem és törődés és azáltal, hogy ezt megadom magamnak, csodálatos nyugalommal is jár. Amikor ott vagyok, nem zizeg semmi a fejemben, mert ez egy sokkal mélyebb tudatállapot, az viszont konstans, hogy a végén mindig legszívesebben az összes szerettemet elvinném Grétihez, hogy ők is átéljék, megéljék ezt.

/Zsófi/


Grétit egy barátnőm áradozása után kerestem fel. Nem volt konkrét kérésem felé, nem specifikus problémával/elakadással mentem hozzá, mégis olyan dolgok kerültek a felszínre, amit álmomban sem gondoltam volna. Gréti mérhetetlenül érzékeny és profi, egyáltalán nem éreztem kiszolgáltatva magam a hangtálazás alatt, pedig az utána lévő beszélgetés során egyértelművé vált, hogy nyitott könyvként olvas engem a csakráim elakadásain keresztül. Hangtálazás után teljesen megváltozott az energiaszintem, a kedélyállapotom és a tudatom is "kitisztult", másképp reagáltam a mindennapok dolgaira. A gyógyító hanghullámokat és Gréti támogató hozzáállását receptre írnám mindenkinek.

/Réka/


Harmadik éve járunk hangmasszázsra kisfiammal Gertihez, a legkedvesebb óvónénihez. Gerti szaktudásával csodásan harmonizálja szuper érzékeny kisfiam energiáit, fizikai szinten is jelentkező blokkjai, korábbi tikkjei teljesen megszűntek. Helyes választásunkat az is igazolja, hogy kisfiam mindig örömmel megy hangtálazni, egyetlen alkalmat sem akart még kihagyni. Nyugtató környezet, kellemes illatok, és a hangtálak „zenéje” az ellazulás és feltöltődés kicsi szigete.

/Orsolya/


Már évek óta ismertem Gertit, amikor kipróbáltam a kezelést. Mivel tudtam, hogy minden rendben lesz, bátran vágtam bele a hangterápiába. Ami alatta és utána következett az szinte “leírhatatlan”. Fokozatosan jutottam egyre mélyebbre magamban és egyre magasabbra magamon kívül. Valószínű, hogy másik életembe is eljutottam mert többszöri kezelés alatt is ott találtam magam, ahol olyan csönd, nyugalom és szeretet vett körül, ami olyan biztonságot jelent azóta is ha visszaidézem, hogy csak köszönettel és hálával tudok gondolni Gertire, hogy hozzájuthattam ehhez a megtapasztaláshoz, ráadásul újra és újra átélhetem. Különleges képessége van, hogy ráhangolódjon az emberekre, s tiszta szándék, hogy segítsen. Annyira természetes módon közelít az emberhez, hogy észre sem veszi, elindult a változás útján. Mindenkinek őszintén ajánlom a mindennapjainkban Gertit mint embert és vele együtt a hangterápiát, ami egy csodálatos dolog.

/Nóri/


“A hangtállal először a kislányunk óvodai foglalkozásain találkoztunk, az ő beszámolóin keresztül ismertük meg. A lelkesedése és pozitív élményei hamar kíváncsivá tettek minket is. Gerti megnyugtató személyisége, nyitottsága, természetes kedvessége, az általa teremtett környezet és hangulat bennünket is azonnal elvarázsolt. A kezelés bárki számára könnyen érthető, befogadható és feltétel nélkül élvezhető. A hangok meglepő, de nagyon hatékony módját biztosítják az ellazulásnak, kevésbé spirituális személyek számára is. Nagyon hálásak vagyunk, hogy ezt megtapasztalhattuk! Tökéletes kiegészítője lehet a mindennapi lelki/testi feltöltődésnek bárki számára. Ha csak egy órára is, de kiszabadít a mindennapok sodrásából, és egy kicsit befelé hangolódva új energiát ad. Köszönjük!”

/Ancsa, Csaba, Léna/


Gerti nénihez 2 évig jártam csoportos hangfürdőre, aztán 5 évig egyénire. Ezek az órák nagyon ellazítottak és lenyugtattak. A csoportos órákon mindig hozott érdekes, a kúltúrához illő hangszereket is. Az egyéni foglalkozásokat pedig azért szerettem, mert lehetőséget adtak rá, hogy elmerüljek a gondolataimban. Egy hosszú iskolai délelőtt után jó volt kicsit kiengedni. Gerti néni ezeken az órákon megengedte, hogy kipróbáljam a hangszereket is.

/Botond, 12 éves/


Az új óvoda által ismerkedett meg Noel kisfiam a hangtálakkal. Olyan lelkesen mesélt róla, jellemző rá, hogy nem szívesen mesél még, hogy felkeltette érdeklődésemet. Gertit megkerestem és ő elmondta, hogy miért is jó egy ilyen foglalkozás akár ennyi idős korban is. Így elvittem több privát foglalkozásra hozzá. Nagyon szívesen jár Noel, nyugodtan és kiegyensúlyozottan jön el Tőle. Szereti Gertit, megnyílik neki. Azt érzem szüksége van arra a nyugalomra, amit ott kap. Gertitől mindig visszajelzést kapok milyen hangulatban van Noel. Elmeséli hol lehetnek benne blokkok és így kapok egy képet arról, hogy mi zajlódhat le benne. Azt érzem és azt gondolom,hogy egy kisgyereknek nehéz levezetni a feszültséget, megnyugodnia napközben, főleg úgy, hogy kis ikertestvérei vannak. Bármilyen foglalkozásról legyen szó ott mindig teljesítenie kell vagy megfelelnie. Ebben az a jó, hogy itt róla szól ez az idő, feltöltődik, megnyugszik, segít abban, hogy legyen neki egy kis „én idő”, ahol kikapcsol, kisimul. Azóta is járunk és hálás vagyok, hogy rátaláltunk Gertire!

/Nóra/


A hangtál számomra mindig a megnyugvást jelenti. A hangok által kitisztul a lelkem, könnyedén sikerül elengedni azokat a dolgokat, amelyek a felszín alatt rejtőznek. A rezgések új utakat nyitnak és felemelnek. Gerti megnyugtató hangja, jelenléte nagy segítség ebben az utazásban.

/Ildikó/


Fiunk fejlesztésének részeként integráltuk ezt a foglalkozást, hogy figyelemzavarát mérsékelni tudjuk. Azt tapasztaltuk, hogy nyugodtabb, összeszedettebb lett és jobban összpontosít feladatoknál és a kommunikációban is. Gyerekeinkkel egyidőben próbáltuk ki Gerti hangtálélményét és szívesen ajánljuk másoknak is ezt a pihentető kikapcsolódást!

/András/